Caută
  • Căsuța Plimbăreață

Mi-a luat doi ani..

Actualizată în: 24 Apr. 2020


Mi-a luat doi ani să mă hotărăsc să scriu un blog despre viața pe roți. De ce? Pentru că nu am timp. Sau am, dar nu vreau să îl petrec în fața laptopului. Și știu că vă voi dezamăgi pentru că nu voi posta atât de des, dar o să încerc să scriu, cât de des simt.

Articolele despre viața într-o căsuță pe roți vin și ca răspuns la multele întrebări pe care le-am primit de la voi. Întrebări tehnice, mai non - tehnice. Curiozități. Sau vise impărtășite de la cei care visează să trăiască simplu și încă nu au îndrăznit să facă pasul. Dacă voi reuși să vă anim să faceți pasul către ceea ce simțiți că vă doriți cu adevărat, eu mi-am îndeplinit misunea. Dacă scriu dintr-un motiv. Ăsta este acela.

O să răspund întrebărilor tehnice într-un manual despre construcția căsuțelor pe roți pe care îl pregătesc și care va putea fi descărcat de pe blog. O să va anunț când e gata și online.


La cele non - tehnice, vă răspund ușor - ușor in articolele pe care le scriu pe blog. Cu răbdare, veți afla tot ce vă doriți. Sper să vă și surpind.

Până atunci vă puteți delecta cu postări de pe facebookul Căsuța Plimbăreață.


83 afișare0 comentariu

©2020 by CasutaPlimbareata. Proudly created with Wix.com