Caută
  • Căsuța Plimbăreață

A fost odată, ca niciodată...nunta la Căsuța Plimbăreață
Într-o zi de octombrie, ne-am promis unul altuia, până la adânci tinereți și am făcut nuntă. Una"de basm, de poveste" așa cum au descris-o cei care au fost cu noi. A fost o nuntă în mijlocul Naturii, mică și simplă exact ca și felul în care trăim.

Și poate asta a făcut-o minunată..

Ghivece de flori din verze și dovleci, o masă cu băncuțe, în grădină, sub merii incărcați de mere, buchețele de flori făcute de mine și prietenele mele, mâncarea toată gătită cu dragoste în Gura Râului și totul de la pâine, la tort, băuturi, etc au fost produse locale.

Magia a făcut-o iubirea. Și nu doar a noastră, ca miri, ci iubirea prietenilor noștri și a familiei, care au venit toți, vineri, cu o zi înainte de nuntă și și-au suflecat mânecile ca să ne ajute să pregătim grădina de sărbătoare. Și s-a muncit. S-au tăiat lemne, s-au agățat zeci de beculețe în meri, s-a cosit, s-au pus borcănașe cu flori pe alee...la 12 noaptea, eram toți frânți dar râdeam împreună pe terasa căsuței bucuroși de tot ceea ce am realizat și așteptând cu nerăbdare ziua următoare. Eu la ora 12.00 noaptea nu arătam deloc ca o viitoare mireasă, ci mai degrabă ca o căpiță de fân care a fost centrifugată de un uragan...dar eram fericită. Pentru că simțeam iubirea de peste tot. Și toată lumea era fericită ca și noi. Pentru că toți simțeau iubirea asta.

Sâmbătă a venit natural, cum vin toate sâmbetele pe lume. Soarele mi-a spus de dimineață: “Sunt alături de tine cu toate puterile mele" și a fost. O zi de octombrie plină de lumină, 20 de grade și culori aurii de toamnă, iar merele din livadă erau ca niște globuri roșii, dodoloațe și lucioase. Restul e de poveste...


Iar nunta noastră minimalistă, organizată de noi si prieteni, a ieșit firesc de faină. Fără complicăciune, fără măsline din Alaska și pireu de castane din Congo. Doar cu firescul românesc și local.1860 afișare0 comentariu

©2020 by CasutaPlimbareata. Proudly created with Wix.com